Over ons
Wie in Italië 'wijn' zegt, zegt 'Antinori'! Deze familie maakt al meer dan zes eeuwen wijn. Met respect voor tradities van het Toscaanse land houden al 26 opeenvolgende generaties Antinori zich persoonlijk hiermee bezig. Onder het familiemotto 'Te Duce Proficio' (onder uw leiding ga ik voorwaarts) leverden de Antinori's hun strijd voor kwaliteitsverbetering van Italiaanse wijnen en nu staan zij te boek als een gedreven producent die Italië de weg wees naar vernieuwing. Het is het oog voor traditie en innovatie die het huis Antinori heeft gemaakt tot wat het nu is: de top van Italië.
De afgelopen jaren heeft de familie veel geïnvesteerd in eigen wijngoederen in Toscane, het naburige Umbrië en in andere delen van Italië. Altijd met de doelstelling om een nog hogere kwaliteit wijn te kunnen leveren en het bedrijf gezond door te geven aan een volgende generatie.

Antinoriwijnen is opgezet om de liefhebbers van Antinori wijnen in Nederland te voorzien van de de lekkerste en mooiste flessen voor thuis. Samen met de familie is besloten een website voor de Nederlandse liefhebbers op te zetten. Omdat de wijn van Antinori zo exclusief is, is besloten om online een centrale plek te maken voor het volledige aanbod. Als officiële importeur kunnen wij ook zeer exclusieve pareltjes en zeer schaarse topwijnen aanbieden. En het wordt nog thuis bezorgd ook!

E-mail: info@antinoriwijnen.nl
Telefoon: 0887120140
Adres: Zonnenberg 10, 2716 PG Zoetermeer

Onze wijn
In principe bieden wij vrijwel het gehele Antinori assortiment aan. Alles op één plek. Mocht u vragen hebben voor ons, dan kunt u via het contactformulier contact opnemen.

Contact

* Verplichte velden